Våra koncept.

Alla våra kära kunder är olika – vissa större och vissa mindre och alla har olika behov. Därför erbjuder vi ett brett spektrum eventlösningar från enkla ”Meet & Greet” aktiviteter, scenuppträdanden och kompletta eventpaket. Vi skräddarsyr efter dina önskemål och behov för att ge dig exakt det upplägget du önskar.

Eventpaket.

För att tillgodose den allt större efterfrågan för event med ökat innehåll och även event som pågår över flera dagar erbjuder vi färdiga eventpaket som fyller ut våra traditionella Meet & Greet event med en aktivitet förknippad med den önskade figuren. Vi bygger upp en enkel, anpassad och inramad eventyta med karaktärsbranding i form av backdrops, standees & skyltar, och bjuder in barnen för att delta i aktiviteter och tävlingar, alla som kan kopplas ihop med social media för att sprida medvetenhet om dig som kund. Bland annat:

“Pop-up store”

En stor succé för Moomin Characters under 2017 – nu tar vi med detta ut på våra event. (Nytt för 2018)

“Planteringsskola”

Barnen får lära sig att plantera frön tillsammans med Maya.

“Trafikparken”

Barnen får lära sig om trafiksäkerhet i den officiella Paw Patrol Trafikparken. (Nytt för 2018)

“Välta grisen”

Vi skapar en IRL version av Angry Birds-spelet på ditt event.

60-årskalas!

Smurfarna och Paddington fyller 60 år i år! Det blir en födelsedagsfest med tårta, lekar och tävlingar för alla barn.

“Orange Carpet Day”

Pysselaktiviteter, pinbadge-tillverkning, scenuppträdanden och tävlingar med Nickelodeonkanalens favoritfigurer (SvampBob, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora Utforskaren & Paw Patrol).

Shower & scenuppträdanden.

Junior Productions startade 1998 som teatersällskap och under våra 20 år i branschen har scenuppträdanden alltid varit en del av vårt utbud. Vi erbjuder flera kompletta scenshower (med manus & koreografi, ca.20 minuter långa) samt mer spontana scenshower för att engagera barnen, bl.a. minishow med danslekar & tävlingar. “Mamma Mu & Kråkans musikäventyr” har varit en stor succé, likaså “Mumins gyllene svans” och ”Smurfgympa”. 2018 kommer vi att utöka utbudet med flera nyproduktioner.

Säsongsbetonade event

(med eller utan figurer).

Junior Productions erbjuder även skräddarsydda event under årets alla högtider där våra licensierade figurer får snällt stå vid sidan. Julunderhållning med tomtar, pepparkaksdekorering och julgranspynt; Halloweenevent med pumpor, rykande kittlar och läskiga tävlingar; Påskarrangemang med häxor, äggpyssel och ansiktsmålning; skolstartspaket med ordjakter & giveaways… Vi anpassar arrangemanget till era ramar och ytor och ser till att barnen får med sig en härlig och positiv upplevelse hem. Och självklart får figurerna vara med på det roliga om så önskas!

Traditionell Meet & Greet.

Önskar du en lite enklare aktivitet men en aktivitet som ändå lockar barnfamiljer finns vår traditionella ”Meet & Greet” med någon av barnens favoritfigurer. Figuren är på plats i 3-5 timmar utefter dina önskemål för att busa och skoja med alla barn, dela ut oändliga gratiskramar, och framför allt att ge barnens en oförglömlig dag. Meet & Greet kan bokas med samtliga figurer i vår portfölj och kan även kompletteras med enkla tilläggsaktiviteter (se nedan). Enklare än detta blir det inte och vårt mest populära koncept.

Tilläggsaktiviteter.

Våra tilläggsaktiviteter finns för att komplettera våra Meet & Greet event. Dessa är enkla aktiviteter som är roliga för barn men som kräver mindre utrymme än våra färdiga eventpaket (eller ingen plats alls i vissa fall). Vi erbjuder bl.a. ansiktsmålning, ballongfigurer, poängpromenader & skattjakter (som t.ex. kan avslutas i leksaksbutiken och kombineras med leksakskampanjer för att öka försäljning), en hel rad med pysselaktivteter (göra egna pärlhalsband, egna figurer i trolldeg, silkespapperblommor till mamma på morsdag), färgläggning och många flera. Vi har även en fotoaktivtet där barnen kan få med sig hem en bild tillsammans med figurerna, och självklart kan alla våra tilläggsaktiviteter kopplas ihop med social-mediatävlingar.

Mer info om hela vårt utbud finner du i den nedladdningsbara produktkatalogen längst ner på sidan.