Våra koncept.

Alla våra kära kunder är olika – vissa större och vissa mindre och alla har olika behov. Därför erbjuder vi ett brett spektrum eventlösningar från enkla ”Meet & Greet” aktiviteter, scenuppträdanden och kompletta eventpaket. Vi skräddarsyr efter dina önskemål och behov för att ge dig exakt det upplägget du önskar.

Eventpaket.

För att tillgodose den allt större efterfrågan för event med ökat innehåll och även event som pågår över flera dagar erbjuder vi färdiga eventpaket som fyller ut våra traditionella Meet & Greet event med en aktivitet förknippad med den önskade figuren. Vi bygger upp en enkel, anpassad och inramad eventyta med karaktärsbranding i form av backdrops, standees & skyltar, och bjuder in barnen för att delta i aktiviteter och tävlingar, alla som kan kopplas ihop med social media för att sprida medvetenhet om dig som kund. Bland annat:

“Påskpyssel & äggjakt”

Påskpyssel kan bokas med valfri figur, med vår fina påskhare (bild ovan) eller endast pysselaktivitet. Barnen pysslar fram påskkort & annat påskpynt innan vi skickar iväg dem på “Påskäggsjakten” – en rolig skattjakt där FEM lyckliga barn vinner ett godisfyllt påskägg!

“Odla med Maya”

Barnen får lära sig att plantera frön tillsammans med Maya. Alla barn som deltar får med sig hem sin blivande växt, snyggt paketerat i en specialdesignat Biet Maya presentationsask. Vi tar med allt som behövs – krukor & fröer, bord & jord!

“Spöket Labans Spökjakt”

Spöket Laban har gömt flera bilder på världens finaste spöke (sig själv) runt om i gallerian. Hitta bilderna, lös gåtan och vinn fina priser!

“Championsheeps”

Barn & föräldrar tävlar i grenar som “Kasta Grisen”, “Mata bondgårdsdjuren” och “Tornbygge”. En rolig aktivitet för hela familjen, fungerar både inom- & utomhus. Perfekt som sommar-arrangemang i samband med årets OS i Tokyo!

Fotbolls-EM 2021

Äntligen är det dags för fotbolls EM 2021! Mellan 11 juni & 11 juli kan du boka vår roliga fotbollsaktivitet där barnen får chans att skjuta straffspark mot våra sportiga Smurfar!

“Hit the Piggies”

Vi skapar en IRL version av Angry Birds-spelet på ditt arrangemang. Barnen kastar Angry Birds gosedjur och försöker knuffa ner de onda grisarna från sina trälådor! 

Shower & scenuppträdanden.

Junior Productions startade 1998 som teatersällskap och under våra 22 år i branschen har scenuppträdanden alltid varit en del av vårt utbud. Vi erbjuder flera kompletta scenshower (med manus & koreografi, ca.20 minuter långa) samt mer spontana scenshower för att engagera barnen, bl.a. minishow med danslekar & tävlingar.

2021 kan vi erbjuda 4 koreograferade scenshower – “Mamma Mus Musikäventyr”, “Mumin, My & Havet”, “Lollo & Bernies Minidisco” samt “Smurfgympa”. Utöver dessa shower kan vi även erbjuda “Minidisco med danslekar”, en lite mer spontan show som passar att genomföra med vilken som helst av våra figurer.

Säsongsbetonade event

(med eller utan figurer).

Junior Productions erbjuder även skräddarsydda event under årets alla högtider där våra licensierade figurer får snällt stå vid sidan. Julunderhållning med tomtar, pepparkaksdekorering och julgranspynt; Halloweenevent med pumpor, rykande kittlar och läskiga tävlingar; Påskarrangemang med häxor, äggpyssel och ansiktsmålning; skolstartspaket med ordjakter & giveaways… Vi anpassar arrangemanget till era ramar och ytor och ser till att barnen får med sig en härlig och positiv upplevelse hem. Och självklart får figurerna vara med på det roliga om så önskas!

Traditionell Meet & Greet.

Önskar du en lite enklare aktivitet men en aktivitet som ändå lockar barnfamiljer finns vår traditionella ”Meet & Greet” med någon av barnens favoritfigurer. Figuren är på plats i 3-5 timmar utefter dina önskemål för att busa och skoja med alla barn, dela ut oändliga gratiskramar, och framför allt att ge barnens en oförglömlig dag. Meet & Greet kan bokas med samtliga figurer i vår portfölj och kan även kompletteras med enkla tilläggsaktiviteter (se nedan). Enklare än detta blir det inte och därför är detta vårt mest populära koncept.

Tilläggsaktiviteter.

Våra tilläggsaktiviteter finns för att komplettera våra Meet & Greet event. Dessa är enkla aktiviteter som är roliga för barn men som kräver mindre utrymme än våra färdiga eventpaket (eller ingen plats alls i vissa fall). Vi erbjuder bl.a. ansiktsmålning, ballongfigurer, poängpromenader & skattjakter (som t.ex. kan avslutas i leksaksbutiken och kombineras med leksakskampanjer för att öka försäljning), en hel rad med pysselaktivteter (göra egna pärlhalsband, egna figurer i trolldeg, silkespapperblommor till mamma på morsdag), färgläggning och många flera. Vi har även en fotoaktivtet där barnen kan få med sig hem en bild tillsammans med figurerna, och självklart kan alla våra tilläggsaktiviteter kopplas ihop med social-mediatävlingar.

Mer info om hela vårt utbud finner du i den nedladdningsbara produktkatalogen längst ner på sidan.