VÅRA EVENT

SKRÄDDARSY DITT EVENT SOM DET PASSAR DIG

 

MEET & GREET CLASSIC

Meet & Greet classic är vår äldsta och mest populära produkt där barnen får träffa och krama sina idoler under dagen. Kort sagt, vi levererar möten med livs levande superstjärnor och barnen får med sig ett minne för livet. Meet & Greet Classic går att utforma och bygga på efter just dina behov. Nedan listar vi oilka standardpaket som du kan addera. Inför större evenemang skräddarsyr vi gärna en produkt helr och hållet till dig. Slå oss en signal så snackar vi om det. 

 

 

 


 

MEET & GREET - EXTRA 

Meet & Greet EXTRA är precis vad det heter, en väldig massa extra…

 

SAGOLÄSNING

Flera av våra figurer är litterära giganter. Med sagoläsning som tillägg bjuder vi in till en stunds berättande i en mysig miljö.

 

STOR KONST   

Vi ställer upp ett långbord och rullar ut ett flera meter långt papper. Med era yngsta gäster skapar vi sen stor konst, gärna på ett passande tema.

 

PÄRLVERKSTAD

Våra duktiga aktivtetsledare hjälper era yngre besökare att skapa vackra halsband och snygga armband.

 

FOTBOLL 

Är det VM så är det. Med fotboll i paketet tar vi med oss allt som krävs för att skjuta straffar. I mål står en av våra superstjärnor.

 

BALLONGKNYTNING

Trodde du att en ballong bara var en ballong? Fel! En ballong kan vara både mössa, hund, svärd, blomma och mycket mer. 

 

 

ANSIKTSMÅLNING 

En klassiker, våra duktiga ansiktsmålare sätter guldkant på tillvaron och färg i ansiktet, både till vardag och fest. 

 

 

 

 

 

 


 

MEET & GREET - GYMNASTIK 

I år erbjuder vi Barngympa till alla våra kunder där någon av våra mest vältränade karaktärer visar barnen hur det ska se ut. Detta är ett mycket populärt event för både stora och små. Se till att barnen kommer ut och rör lite på benen även 2015 genom att boka in Junior Productions populära gymnastikpass!


 

MEET & GREET - KALAS

Det finns alltid en anledning att fira! Med vårt populära kalaspaket fixar vi stämningen på exempelvis er nyöppning eller jubiléum. Med fiskedamm, fika och kramar, med gratis ansiktsmålning och ballonger till alla barn och med ett stort leende på läpparna sätter vi guldkant på ditt kalas. 

 


 

MEET & GREET - SPECIAL

Då och då kommer vi över exlusiva licenser, varumärken som är så starka att vi vill göra något extra av dem. Massor av extra-allt helt enkelt. Det kan vara stora tävlingar, scenshower, ja allt möjligt. Just nu erbjuder vi Angry Birds IRL och Musikresan med Mamma Mu och Kråkan. Tveka inte att höra av dig redan nu om du vill boka in ett stopp hos er under framtida turneér. 

 

JUST NU - ANGRY BIRDS