NORDENS STÖRSTA LEVERANTÖR AV LICENSIERAD BARN- OCH FAMILJEUNDERHÅLLNING

 

Junior Productions erbjuder live-event med Sveriges största portfölj av licensierade barnfigurer, från dagens stora internationella stjärnor som PAW Patrol, Smurfarna & SvampBob Fyrkant till tidlösa svenska klassiker som Pelle Svanslös, Mamma Mu & Kråkan. Alla våra figurer är mycket välkända från TV, film och litteratur och enormt populära hos svenska barnfamiljer.

Vårt mål är tydligt - genom att skapa trivsel och en positiv atmosfär i samband med våra event vill vi generera ökad besökarfrekvens, större uppmärksamhet och högre omsättning hos våra kunder. 

Konceptet är enkelt - det enda som du behöver göra är att boka ett besök av någon av våra figurer och sedan annonsera att de kommer! Vi har nästan 20 års erfarenhet av kostymunderhållning med Sveriges mest kunniga och professionella kostymartister och har hela Norden som arbetsplats med kontor i Göteborg och Oslo.

 

NYTT FÖR 2017!!

 

Äntligen kan vi välkomna Nickelodeons succéserie "PAW" Patrol till gänget! Serien har fullkomligt exploderat i de nordiska länderna och fr.o.m. 2017 har alla våra kunder möjlighet att boka besök av favoriterna Chase & Marshall! 

Kontakta oss för mer information.

            ......

BIOAKTUELLA DEN 31 MARS 2017!!

 

Det är några år sedan sist men i år, precis lagom till påsklovet, kommer Smurfarna tillbaka med sin nya helanimerade storfilm "Smurfarna: den försvunna byn". Önskar du besök av Smurfen, Smurfan eller Gammelsmurf tar du helt enkelt kontakt med oss! Länk till den officiella trailern har du här: Smurfs: The Lost Village (2017)

 

ETT NYTT ÅR MED PELLE SVANSLÖS!!

Även i 2017 har du möjlighet att boka event med Sveriges snällaste katt! Fokus i år blir just på "Vågar vara snäll" stipendiet. Bokar du ett event bidrar du direkt till denna! Läs mer om stipendiet här.